Centrul catehetic „Protopop Martir Aurel Munteanu” din Huedin şi-a redeschis porţile, odată cu începerea Postului Mare. Astfel, copiii din parohia „Sf. Treime” din oraş vor avea parte de întâlniri catehetice în fiecare joi de la ora 18. Aflat în al patrulea an de activitate, Centrul Catehetic se adresează copiilor şi tinerilor din clasele I– XII. Pentru perioada Postului Mare, activităţile vor avea o tematică diversă.
Astfel, între activităţile de care vor avea parte tinerii se numără: rugăciune, meditaţie biblică, dialoguri, jocuri interactive, proiecţii de film religios şi multe altele. Seria de întâlniri se va încheia în Duminica Floriilor cu un concert de pricesne şi poezii, dedicat Patimilor Domnului. Activitatea Centrului Catehetic „Protopop Martir Aurel Munteanu” este coordonată de părintele protopop de Huedin, Ciprian Taloş.Centrul catehetic „Protopop Martir Aurel Munteanu” din Huedin şi-a redeschis porţile, odată cu începerea Postului Mare. Astfel, copiii din parohia „Sf. Treime” din oraş vor avea parte de întâlniri catehetice în fiecare joi de la ora 18. Aflat în al patrulea an de activitate, Centrul Catehetic se adresează copiilor şi tinerilor din clasele I– XII. Pentru perioada Postului Mare, activităţile vor avea o tematică diversă.
Astfel, între activităţile de care vor avea parte tinerii se numără: rugăciune, meditaţie biblică, dialoguri, jocuri interactive, proiecţii de film religios şi multe altele. Seria de întâlniri se va încheia în Duminica Floriilor cu un concert de pricesne şi poezii, dedicat Patimilor Domnului. Activitatea Centrului Catehetic „Protopop Martir Aurel Munteanu” este coordonată de părintele protopop de Huedin, Ciprian Taloş.

Acasă

Reclame